Tunturin varaosaluettelo

Posti toi paksun minulle osoitetun kirjekuoren. Jess, jess, varaosaluettelo ja sähkökaavio vihdoin... Ja pah. Totuus oli taas kerrottua karumpaa. "Luettelo" oli kasa monisteita ja kytkentäkaavio tuloste tästä.

Voi hyvänen aika! Onko ihmiset oikeasti niin tyhmiä että luulevat voivansa myydä netissä mitä tahansa paskaa? Entä luullaanko että kopioiden myyminen on ihan ok? Onko kukaan KUULLUTKAAN tekijänoikeuslaista? Vai luullaanko että jos teoksessa ei ole copyright -merkintää tai siinä ei erikseen kielletä kopiointia niin se on sallittua? Ei, ei ja ei. En toki voi väillää, etten olisi itsekin tekijänoikeusrikkomuksiin sortunut, esimerkiksi minulla ei olisi ollut oikeutta julkaista tätä kuvaa koska se ei ole minun ottamani enkä ole kysynyt julkaisuun lupaa kuvan ottajalta mutta enpä ole rikkomuksellani yrittänyt taloudellista hyötyäkään havitella.

Vaadin myyjältä tietenkin rahoja takaisin mutta ainakaan vielä ei ole kuulunut vastausta. Joudun nyt moraalisen kysymyksen eteen: Jos saan rahani takaisin, niin ei oikeastaan huvittaisi ottaa yhteyttä poliisiin mutta tuolloin syyllistyisin rikoksen salaamiseen. Oh noes.

Juu, juu tiedetään, pilkunnussintaa...

Asian vierestä asiaan: Sylinteriin en saanut tehtyä uusia reikiä enkä kierteitä vaan kallistuin helpomman ratkaisun puoleen. Puhdistin vanhat reiät ja kiinnitin reikiin kemiallisella metallilla pätkät kierretankoa joihin alkukäyrän saa ruuvattua kiinni. Kierretangoista toinen on luultavasti väärällä paikalla mutta mielummin poraan alkukäyrän laippaan yhden uuden reiän, kuin alan porata reikää sylinterin valurautaosaan johon ei uponnut terä pylväsporassakaan kuin korkaintaan millin.

Sylinteri ja kansi on maalattu mattamustaksi. Ei kameraa, ei kuvaa... :/

3 kommenttia:

Iiro kirjoitti...

Tulee mieleen apinat, jotka myyvät Keltaisessa Pörssissä piraattipelejä. Huhhuijaa.

Base kirjoitti...

Joo tämähän on periaatteessa ihan sama asia. Paperiversioilla vain.

Unknown kirjoitti...

Vint Ceramic Art | TITNIA & TECHNOLOGY
Explore an 1등 사이트 all titanium earrings new “Vint worrione Ceramic Art” project on TITNIA & 바카라 사이트 TECHNOLOGY. Our team of https://octcasino.com/ sculptors and artists have created new and