Ei mene vahvasti

Mopo-osa tilauksesta n. kuukausi kulunut eikä osia näy eikä kuulu...

Olen myös ostanut ja maksanut Super Sportin sähkökaavion Huuto.net:istä kuukausi sitten mutta mitään ei ole tullut.

"Hyväkuntoinen" ja "ok kierteillä" varustettu sylinteri saapui postissa sentään. Paketin avattuani tosin havaitsin että sylinteri on aika väljä ja pakoaukon puolella kierteet ovat käyttökelvottomat: kierteet romuna, lohkeilleet reiät ja yritetty joskus korjata mutta porattu väärille kohdille seka pahasti vinoon.

Kamerakin sanoi sopimuksensa irti enkä saa edes hauskoja kuvia sylinteristä tänne näytille..

Voi helevatan helevatta...

Kohta alan itkeä.... :((


....




ENPÄS ALAKAAN!

Minulla sentään ON nyt vakiosylinteri ja kyllä se vielä kuntoon saadaan! (toivottavasti) Tänään suuntaan jälleen kohti Vaajakoskea ja yritän saada kierteet korjattua. En tiedä miten kemiallinen metalli kestää sylinterissä mutta onhan sitä kokeiltava!

Lähettelin sähköpostia erääseen Jyväskyläläiseen koneistamoon ja kysyin mitä sylinterin porautus maksaa. 31€ kertoivat veloittavansa. Ei hirveä hinta, sittenpähän sitä tietäisi ainakin että sylinteri on aivan varmasti tikissä. Kuutiotilavuus nousisi uuden porautuksen jälkeen jo 51,37:ään mutta kukas niitä tarkistelee? En usko että Super Sportti tulee kulkemaan siltikään yli 45km/h sillä samassa paketissa sylinterin kanssa tuli myös vakiokansi. Nyt ei tarvitse laittaa vanhaa virityskantta kiinni. :)

btw.. Laitoin sylinterin myyjälle valitusviestin menemään mutta kappas vaan, herra teki katoamistempun: sähköpostit tulevat takaisin "Undelivered mailina" ja myyjä poisti muut myynti-ilmoituksensa netistä. No, onneksi en mennyt konkurssiin, 25€ koko satsi. :)

Ei kommentteja: