Sähköposteja ja puhelinsoittoja

Nyt on lähetelty/vastaanotettu noin 40-50 sähköpostia ja tehty 5-10 puhelinsoittoa Super Sportin osien perässä ja luulen, että olen löytänyt sylinterin, pakoputken, mittarikotelon ja etu-umpion joilla on hyvä hinta/laatusuhde. Loput osat hankin uutena.

Sylineri, jota odotan saapuvaksi, PITÄISI olla ihan vähän aikaa sitten porautettu kokoon 38,5 joka on ensimmäinen ylikoko. Näin ollen sylinterin tilavuus on kaavalla:
pii x r2
50,05872...

Eli sylinterin tilavuus menee yli 50cm3. Siitä tulee rekisteröimätön moottoriajoneuvo jolla saa ajaa vain suljetulla alueella!

EDIT: Lisää pilkunnussintaa.
EDIT2: Eiku olikin ihan oikein :D
Mopo (L1e- ja L2e-luokat)
Mopo on kaksipyöräinen (L1e-luokka) tai kolmipyöräinen (L2e-luokka) moottorikäyttöinen ajoneuvo, jonka suurin rakenteellinen nopeus on enintään 45 kilometriä tunnissa. L1e-luokan ajoneuvon moottorin sylinteritilavuus on enintään 50 cm3, kun kyseessä on polttomoottori, tai suurin nettoteho enintään 4 kW, kun kyseessä on sähkömoottori. Pienitehoinen mopo on kaksipyöräinen polkimin varustettu mopo, jonka suurin rakenteellinen nopeus on enintään 25 kilometriä tunnissa ja moottorin suurin nettoteho enintään 1 kW. L2e-luokan ajoneuvon moottorin sylinteritilavuus on enintään 50 cm3, kun kyseessä on ottomoottori, tai suurin nettoteho enintään 4 kW, kun kyseessä on muu polttomoottori tai sähkömoottori. (ajoneuvolaki 11 §).
Ajoneuvojen luokittelu ajoneuvohallintokeskuksen sivuilla

Ei kommentteja: