Vaajakosken Puhdas-Auto 1 v.

Eilen tuli täyteen 1 vuosi Puhdas-Auton toiminnan alkamisesta. Juhlatarjouksena oli auton pesu 5€ ja asiakkaita riitti sen verran että olin taas vähän auttelemassa tuolla hallilla.

Asiakkaita saisi tietenkin olla aina enemmän joten tässäpä pari syytä miksi juuri Puhdas-Auto:

Yleensä autopesuloissa vedetään auto vaan harjakoneen läpi eikä renkaat/vanteet lähde kunnolla puhtaaksi. Puhdas-Auto:n 10€ pesussa pestään lisäksi vanteet erikseen siihen tarkoitetulla hapolla, (joka muuten tuoksuu Dr.Pepperiltä. ;D) sekä painepesurilla puhtaaksi. Suihkaistaanpa vielä lisäksi suurimmat kurat pois lokasuojien sisäpuoleltakin.
Auton ollessa operoitavana voi joko kökötellä autossa tai vaihtoehtoisesti (suositeltava) kipata vaikkapa kupin kahvia. Siellä on aina pannu kuumana koko päivän ja taitaa sillä possuttelijalla olla useimmiten jotain pullaakin tarjolla. (eilen oli oikein mustikkapiirakkaa, ohhoh.)
Harjapesujen lisäksi onnistuu myös käsinpesut autolleen vain parasta haluavalle 15 eurolla kun useimmiten nuo hinnat lähtee 20€ ylöspäin. Lisäksi listalta löytyy puhdistusta laidasta laitaan ja voihan aina kysellä muutakin. Nyt varsinkin on renkaiden vaihtoa ollut aika paljon.
Puhdas-Auto on hinta/laatusuhteensa lisäksi myös ihan mukava paikka verrattuna sieluttomiin megamarkettien konepesuloihin. Isännän kanssa voi vaikkapa puhua paskaa siinä sivussa. Karkean ulkokuoren alta löytyy oikein mukava heppuli.

Kuvassa lattia vastamaalattuna. Yksi viikonloppu saatiin uhrattua tuon sutimiseen.

Miltä autosi näyttää? Olisiko jo pesun aika? Ajanvarausta voi harrastaa numerossa 045-136 8900 ja näin pääset paikalle.

Ei kommentteja: