Ratassalaattia

Valivalivali ja voivoivoi! Haukuin jo aiemminkin Mopo-osa.com -varaosaliikkeen toimintaa mutta tässäpä tulee lisää: Kyseinen pulju myy normaalia kumiletkua polttoaineletkuna!! Tunturin etujarruvaijeria paikalleen pujotellessani satuin huomaamaan että takin ali kulkeva "polttoaineletku" oli pehmennyt täysin! Oli siis muuttunut sellaiseksi tuoreen lakritsin tai muovailuvahan tapaiseksi. Tällaista:



Olipa onni onnettomuudessa että huomasin tuon tässä vaiheessa. Mopo kun on nyt säilytyksessä tuossa eteisessä niin olisipa ollut kiva jos olisi vaikka yön aikana haurastunut puhki ja laskenut kaikki bensat tuohon eteisen matolle! Ei voi sanoa kuin että voi helvetin helvetti. Tehkääpä itsellenne palvelus ja välttäkää tilaamista mitään Mopo-osa.com:sta. Ei sitten tule paha mieli.

Voimakoneesta sensijaan ei ole mitään pahaa sanomista. Tilaus saapui täydellisenä parissa päivässä siitä kun heidän lomansa loppui ja yhteydenpito oli salamannopeaa. 5 tähteä voimakoneelle.

Nyt Tunturissa on tarrat paikallaan ja alkaa näyttää jo melko valmiilta.


Vielä on ohjauslukko vaihtamatta, etujarruvaijeri kiinnittämättä, äänimerkin toiminnassa joku häikkä ja kaasutin säätämättä. Loppusuoralla kumminkin mennään.

Tässä välissä kerkesin yhden polkupyöränkin kunnostamaan mutta eipä siinä mitään ihmeempiä ollut, taka-akselin vain vaihdoin ja tein kasan säätöhommia. Jarrupalat voisi vielä ehkä vaihtaa...



Kävin heittämässä testilenkin ja hyvä on ajaa, kevyt alumiinirunko ja joustokeula. :) Tämä fillari on minulle ylimääräinen ja ostettavissa jos joku tarvitsee.

Ei kommentteja: