pakoputken polttaminen

Pakoputki kävi hitsattavana ja hyvää jälkeä tuo serkkupoika saikin aikaan. Päätin nyt samalla putken ollessa irti polttaa ylimääräiset karstat pois. Grilli tulille ja putki perään:

Pakoputken polttaminen
Putkesta tuli vihertävää paksua savua joka välillä leimahteli iloisesti. Varmaan terveellistä. Paukuttelin putkea välillä vasaralla ja karstaa irtosikin aikamoinen läjä.

Lisää karstojen polttamista
"Näen piipusta kun savu kohoaa..."


Talon ilmoitustaululle ilmaantunee lähiaikoina lappu: "Grilli tarkoitettu ainoastaan ruoanvalmistukseen!" tjsp. Tuo palaneen öljykarstan tuoksu ei ole sieltä parhaasta päästä.

Putken hieman jäähdyttyä harjasin vanhat irtipalaneet maalit teräsharjalla pois:


Puhdistin pölyt pois ja suhautin pintaan pari kerrosta kuumankestomaalia. Pintaa voisi vielä parhaiten näkyville jäävistä kohdista hioa ja maalata uudestaan jos jaksaa. Tuli pari valumaa nääs.

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Unknown kirjoitti...

No huhhuh...

Poltto pillillä onnistuu paljon paremmin näin:

http://www.youtube.com/watch?v=c-lj1Qlb0Tw

Olga kirjoitti...

Mistä syystä pakoputkea poltetaan? Meidän vanhassa autossa on kovin äänekäs pakoputki. En oikein näin maallikkona osaa sanoa, mitä sille täytyisi tehdä. Kovasti kerää katseita kun sillä kylillä ajelee.

Unknown kirjoitti...

Olga, tuo youtubelinkki jonka pudotin vuonna 2009, oli poltossa sen takia, koska pakoputki oli karstan ja öljyjäänteiden takia tukossa, sen takia pakoputki poltettiin. voin tosta viellä kaivaa jos tuo video olisi tallessa ja laittaa sen julkiseksi.

Unknown kirjoitti...

mutta äänekkäästä pakoputkesta sen verran että seillä voi olla:
1. pakoputkessa reikä
2. äänenvaimennin/äänenvaimentimet sökönä.